Over ons

Wij zijn Natuurlijke Veerkracht en wij zijn een verzameling van vrienden die al jaren bezig zijn met allerlei vormen van alternatief leven. Onze skills zijn dus ook heel breed, van een boompje planten tot hectares grote ontwerpen en inrichtingen. Doorgaans op basis van Permacultuur. Of een speelhuisje tot een volledig huis, een “levend” ecologisch huis wellicht? Een gezellige “eetbare” achter tuin of een complete buurtmoestuin met alles erop en eraan. En dus ook alles wat bij off-grid leven komt kijken, van energie voorzieningen, de compost-toiletten en noem maar op. Tegenwoordig produceren we zelfs ons eigen Festival, The Living Village Festival.

 

Voor ons is het belangrijk om zoveel mogelijk met herbruikbare spullen te werken, het natuurlijk systeem in stand te houden en waar nodig te herstellen terwijl we er iets prachtigs van kunnen maken. Dit kan weleens uitdagend zijn voor onze opdrachtgevers.

Eén gedachte over “Over ons”

 1. Beste schooltuincollega(’s),

  Graag wil ik u wijzen op het volgende super leuke project! Ik heb contact met Lauren uit Amerika. Zij heeft onlangs een wereldwijd schooltuin-penvrienden netwerk opgezet. Leraren kunnen zich hiervoor opgeven. In de bijlagen treft u meer informatie aan. Zou u dit bericht onder zoveel mogelijk leraren willen verspreiden? Als er vragen zijn, dan kan je haar altijd mailen.

  Met vriendelijke groeten,

  Lucienne Niekoop (educatief medewerker Blijdestijntuin Amsterdam)
  Ps sinds kort hebben wij hier een permacultuurtuin

  file:///C:/Users/Gebruiker/Downloads/Global%20Garden%20Exchange%20International%20Teacher%20Application%20(English).docx

  file:///C:/Users/Gebruiker/Downloads/Global%20Garden%20Exchange%20One%20Pager-Draft%203.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *