Mindfull Natuur Wandelingen

Wat een enorm heerlijk gevoel geeft een boswandeling toch, zo gaaf om bewust de natuur in te gaan om eventuele spanning los te laten, diep te ademen en jezelf weer heerlijk op te laden. Er is werkelijk geen beter medicijn dan de prachtige natuur zelf.

Dit prachtige filmpje doet mij meteen al heel veel goed, alleen al de herinnering de gedachte, werkt helend.

Vaak hebben we ook gedreven voornemens dit regelmatig te doen maar het leven kan zo enorm druk zijn dat het toch makkelijk naar de achtergrond verdwijnt, heel herkenbaar.  Het gevaar hiervan is dat je jezelf misschien op je kop gaat zitten en dat zet al helemaal de energie vast in je lichaam terwijl het zo graag wil stromen en bewegen.

Graag motiveer ik je om regelmatig het contact met de natuur te maken, je zelf erin onder te dompelen en dit samen te doen. Het maken van een afspraak die ook in je agenda staat, samen met anderen in een prettige setting waar je helemaal mag zijn we je bent is wat ik je aanreik, wees welkom .

We doen samen ontspannende oefeningen, soms met rustgevende instrumenten, en ik neem je mee in de prachtig helende natuur van de veluwe. Even echt de tijd voor Jou om vervolgens ontspannen en meer in verbinding weer huiswaarts te gaan.

Bekijk de agenda wanneer we wandelen en ik verheug me al op de ontmoetingen. Er zijn groeps en individuele wandelingen en kan ook als coachend, dit werkt diep door omdat het in contact met de natuur plaatsvind. Wil je graag meer informatie stuur mij dan een mailtje. Tot ziens.